• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Braaitang Medium 41,5 cm

1 / 2
€20,50
Levertijd 2-5 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Braaitang Medium 41,5 cm

Barbecueën zoals het hoort, met de Braaitang Medium. Deze Zuid-Afrikaanse braaitang is de onmisbare barbecue tang. Handigste, stoerste BBQtang die er is. Elk zichzelf respecterende barbecueër heeft deze tang in huis. Te verkrijgen in Long (50 cm) en Medium (41,5 cm). In Nederland alleen te koop via braaitang.com, of je moet er zelf voor naar Zuid-Afrika reizen...

Aluminium met rood handvat. Om de kleur goed te behouden bij voorkeur niet in de vaatwasser doen.

Dus wil je echt goed vlees kunnen draaien of recht leggen en niet meer rommelen met onhandige supermarkttangetjes... dan heb je een braaitang nodig. Nagenoeg elke Zuid-Afrikaan heeft een braaitang in huis, de Nederlanders volgen hun voorbeeld. De braaitang doet haar intrede steeds meer in de echte barbecue huishoudens van Nederland.

Grillen, smoken, draaien, verplaatsen, eenmaal de braaitang gewend wil je niet anders meer in de buitenkeuken. Doe jezelf een plezier, bestel een braaitang en ontdek dat de barbecue zonder braaitang toch heel wat minder fijn blijkt. 

Geniet ervan.

Verkoop is inclusief verzendkosten.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Sybren vd Mossel 18-10-2018
Reviews

De barbecue tang. Altijd tangen gebruikt van de supermarkt. Na het aanschaffen van de Braaitang wil je niet meer terug. Een absolute must voor de barbecue lliefhebber.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen